Hongria: Canvi de rumb o expulsió de la UE

Davant d’aquesta notícia:

“ACNUR y sus socios europeos reclaman a Hungría que detenga sus políticas contra los refugiados: Según ACNUR, el Gobierno húngaro ha comenzado este mes una campaña en la que considera a los refugiados y a los inmigrantes como criminales, invasores y terroristas por sus creencias religiosas y por los lugares de los que provienen”.

No puc fer més que exclamar que cada dia que passa es fa més evident que el govern d’Hongria és una vergonya per la Unió Europea.

Un país que sap el que ha significat el nazisme entre la seva pròpia població amb deportacions i matances. Un país que sap el que ha significat el comunisme entre la seva pròpia població amb dècades de domini, criminalitat i repressió soviètica. Un país que ha viscut tot això els últims 80 anys hauria de ser més comprensiu davant les onades migratòries i el patiment de la gent que ha de fugir del seu país.

La campanya del govern hongarès posa les bases de l’horror que vam poder eliminar d’Europa.

Si la UE no troba la manera de començar a corregir les passades de frenada del govern hongarès, que ja en són moltes, hauria de començar a plantejar-se de quina forma es poden començar a expulsar membres de la UE per incompliment reiterat dels valors fonamentals europeus i els Drets Humans.

Sí, canvi de rumb o expulsió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.